iCup tournament administration

VELKOMMEN TIL HELE VERDEN

Sådan tilmelder du dig til stævnet

Invitation

Interamnia World Cup nærmer sig den 47. udgave af turneringen - nu stærkere og mere stolt af sit omdømme, takket være den opmærksomhed turneringen har opnået internationalt for sin originalitet og rigdom på sport og kulturelle indhold.


Vi inviterer dig til at deltage i vores turnering og til at huske på, at i Teramo vil du opleve, hvad der mangler i andre turneringer, selv om de fleste andre turneringer faktisk blev skabt i kølvandet på vores.


Faktisk vil du ikke finde et stort antal hold fra tilgrænsende lande i vores by, men du vil opleve en mere menneskelig dimension, baseret på hold, der kommer fra forskellige lande i de fem kontinenter.


Du vil få lejlighed til at slappe af i en venlig og gæstfri by, der gennem turneringen altid har fremmet originale og markante initiativertil fordel for solidaritet og broderskab mellem folkene.


Vi ønsker at genoplive turneringen med alt dens indhold og give mere opmærksomhed til alle de aspekter, der sidst blev overset - selv i betragtning af detstore antal af klubber fra forskellige lande, der ønsker at deltage.Vi vil også drage fordel af den støtte, der tilbydes af vores nye og vigtige partner, University of Teramo, med hvem vi har lavet en samarbejdsaftale.


Således føler vi os klar til at modtage et større antal entusiastiske deltagere, med forventning om at de kommer til Teramo for at sætte liv i en unik oplevelse.

Vores invitation til at komme og tilbringe en hel uge med sport, turisme og sjov i Teramo, er rettet til alle, uden hensyn til race,tradition eller politisk overbevisning.


Program

Sports-Cultural Club "Interamnia World Cup" planlægger og organiserer "46. Interamnia World Cup" - Memorial "Giorgio Binchi" - internationale håndboldturnering, i samarbejde med det italienske håndboldforbund og i regi af den nationale olympiske komité, Det Internationale Håndbold Forbund og Det Europæiske Håndbold Forbund.


Forløb

Turneringen vil finde sted fra den 8. til den 14. juli 2019 i Teramo og i nogle nærliggende kommuner.

Dokumenter

 Stævnebrochure på engelsk
 Tilmeldingsblanket

Tilmelding 2018

** Sidste års tilmelding - afventer endelige oplysninger for 2019 fra stævnet **

Tilmelding sker ved indbetaling af holdgebyr samt depositum. Deltagergebyr der dækker logi/forplejning betales efterfølgende. Kvittering for indbetaling vedlægges tilmeldingsblanket.


Holdgebyr og depositum

Tilmelding af hold kan ske frem til den 15. april 2018. Men af hensyn til planlægning med de mange hold, der forventes at deltage til stævnet, ydes der en reduktion i holdgebyret jo tidligere tilmelding sker. Da det også er væsentligt for stævnet at have en repræsentativ deltagelse fra alle fem kontinenter vil hold der tilmelder sig tidligt have en fordel for optagelse frem for hold der tilmelder sig senere. Tilmelding anses for at være bindende når tilmeldingsblanket er indsendt og holdgebyr samt depositum er overført til stævnets bankkonto.


Depositum er €200 per hold uanset tidpunkt for tilmelding.


Hold der ønsker at bo på hotel skal betale €100 for hver deltager i depositum. Dette depositum skal være betalt senest 15 dage efter at stævnet har foretaget reservation af hotelværelser. Dette depositum vil ikke blive refunderet ved et senere afbud fra holdene.


Ved tilmelding inden:

Hold der selv finder og bestiller opholdssted skal betale €500 i holdgebyr uanset tilmeldingstidspunkt.


Deltagergebyr

Deltagergebyr (fratrukket depositum) skal være overført senest den 15. maj 2018.

Deltagergebyr betales af mindst 15 personer for hvert hold – altså både spillere, trænere og officials.

Deltagergebyret afhænger af valg af opholdssted og forplejning. Hold der ikke gør brug af stævnets tilbud om ophold eller forplejning betaler ikke deltagergebyr (kun det forhøjede holdgebyr).


Transport

Transport til og fra Rom kan ske på egen hånd med offentlige transportmidler (stævnets sekretariat giver gerne nærmere oplysninger herom) eller med stævnebus.


Offentlig transport

Gaspari Agency Travel kører mellem Rom og Teramo - for pladsreservation besøg www.gasparionline.it

Prisen for offentlig transport er €38 per person tur/retur.

Bemærk at det er muligt at flyve til Pescara og Ancona fra flere europæiske lufthavne. Stævnets sekretariat hjælper også gerne med transport fra disse lufthavne.


Stævnebus

Prisen for en gruppe på op til 50 personer med stævnebus er €800 hver vej. Turen skal bestilles ved tilmelding og inkluderer en guide/tolk.

Hvis to klubber kan køre med samme bus eller hvis holdet kan benytte en minibus til 30 personer er prisen €500 hver vej.

Klubber der ønsker en bus for sig selv SKAL oplyse dette ved bestilling.

Præcise oplysninger om ankomst og afgangstider samt fly numre skal oplyses til stævnet mindst syv dage før ankomst.

Muligheder for ophold

Ophold under stævnet kan ske på skoler, i telt eller på hotel. Der er faste priser på disse typer ophold som er beskrevet herunder.

Udlejningshuse, lejligheder, turistbyer ved havet og agritourisms er andre former for ophold som kan arrangeres via stævnets serkretariat som står til rådighed for yderligere oplysninger.

OPHOLD VED TERAMO

For ophold i Teramo er det muligt at tilkøbe frokost og aftensmad. Måltiderne serveres på restaurant fra aften den 4. juli til aften den 11. juli og koster €150 per person. Ekstra måltider kan tilkøbes for €10 per styk.

Pris per person Tillæg per ekstra dag Ankomst Afrejse
A Skole i Teramo uden senge €40 €5 4/7 12/7 Hvert hold vil få et rum til deres rådighed.
B Skole i Teramo med senge €75 €10 4/7 12/7 Hvert hold vil få et rum til deres rådighed med senge med madras og lagen.
Hotel ved Teramo €470 €60 4/7 12/7 Opholdet er inkluderet morgenmad samt frokost og aftensmad (aftensmad ved ankomst og morgenmad ved afrejse). Der er tillæg på €100 for enkeltværelser.
OPHOLD VED KYSTEN

Bemærk at klubber der vælger at bo ved havet selv skal sørge for transport til og fra Teramo.

Pris per person Tillæg per ekstra dag Ankomst Afrejse
C Eget telt på teltplads ved kysten €55 €8 4/7 12/7 Der vil være mulighed for at benytte teltpladsens facilliteter samt den nærliggende strand.
Hotel ved kysten €380 €50 4/7 12/7 Opholdet er inkluderet morgenmad samt frokost og aftensmad (aftensmad ved ankomst og morgenmad ved afrejse). Der er tillæg på €100 for enkeltværelser.

Adresseoplysninger

Adressen til stævnets sekretariat hvortil tilmeldingsblanket og kvittering skal sendes er følgende:


INTERAMNIA WORLD CUP

SEGRETERIA ORGANIZZATIVA

Via V. Irelli, 55

64100 Teramo (Italy)

Tel. +39 0861 266366

e-mail: info@interamniaworldcup.com

www.interamniaworldcup.com


FACEBOOK

Interamnia World Cup officielle Facebook side:

www.facebook.com/InteramniaWorldCup

Betalingsbetingelser

Alle indbetalinger skal foretages som udenlandsk bankoverførsel i euro til følgende bankkonto inden de anviste frister:


Banca Tercas

Teramo afdeling (Office of Teramo)

Konto: CC0900053052

IBAN: IT22 X054 2415 3000 0000 0053 052

SWIFT: BPBAIT3BXXX

Adviseringstekst: INTERAMNIA WORLD CUP


Bemærk at kvittering for betaling SKAL fremsendes sammen med tilmeldingsblanket for at tilmeldingen accepteres. Tilmeldingsblanket skal udfyldes komplet og underskrives af en tegningsberetiget for klubben.

Bekræftelse

Når stævnets sekretariat har modtaget og godkendt tilmelding fremsendes en bekræftelse sidst i april 2018 sammen med detaljeret information om stævnet.


Regler for afbud

Et hold der ikke kan deltage i stævnet vil ikke kunne få de indbetalte beløb refunderet. Dog vil hold der med en rimelig begrundelse melder afbud skriftligt til stævnets sekretariat inden den 10. juni 2018 kunne få depositum (gælder ikke depositum for hotelophold) og eventuelle deltagergebyr refunderet. Holdgebyr vil i alle tilfælde være tabt for hold der ikke deltager.

Kontakt


Hvis du har brug for mere information er du velkommen til at kontakte stævnets danske kontakt:


Morten Meilby

e-mail: mm@iserve.dk

Tlf.: 40203500


Du kan også få hjælp til tilmelding.

Kontakt til stævnekontoret i Teramo:


INTERAMNIA WORLD CUP

ORGANIZING COMMITTEE

Via V. Irelli 55

64100 Teramo

Italien

Tlf.: +39 0861 266366

e-mail: info@interamniaworldcup.com

www.interamniaworldcup.com

FACEBOOK

Interamnia World Cup officielle Facebook side:

www.facebook.com/InteramniaWorldCup