iCup tournament administration

Effektiv stævneplanlægning

Lad iCup planlægge dit stævne og få en vel planlagt turneringsplan ud til klubberne


iCup turneringsadministration er skabt på en vision om at gøre planlægning af og deltagelse i et stævne så enkel som mulig. Ved at fjerne det manuelle arbejde i planlægningen og udstille kampplaner og resultater online opfyldes denne vision.


Planlæggere med mange års erfaring vil genkende udfordringen med turneringsplanlægning

  • mange skabeloner for puljer med bestemt antal deltagene hold
  • arkiv med gamle kampplaner som kan danne grundlag for planlægning af eksempelvis slutspil
  • justering af kampplanen når hold melder fra eller nye hold melder til efter deadline
  • håndtering af udeblivelser
  • ændring af turneringsforløbet såsom tilgængelighed på banerne, transportforhold eller dommerkapacitet

For nye planlæggere kommer disse udfordringer ofte som en overraskelse og kræver tid til at ændre kampplanen, distribution af den nye plan og information til hold, dommere og officials.


Med iCup turneringsadministration kan du få kampplan eller ændringer hertil bygget med nogle få informationer. Alt pusleriet som får planen til at gå op kan du lade iCup stå for. Hvis det er muligt at lave en plan, laver iCup den for dig.


Intet papir og uklare placeringer


iCup turneringsadministration har en stærk planlægningsfunktion men vigtigst er måske den kommunikation der knyttes med holdene. Fra app's til Android og Apple enheder kan holdene følge kampplanen og resultater når kampene er spillet. Der er også mulighed for at følge puljeresultater og se gruppevinderne når stævnet er overstået.


Der er ikke længere brug for at kommunikere på opslag i hallerne eller have holdene på besøg på stævnekontoret for at afklare hvem der skal i kvartfinaler.


Forældre til spillerne kan gå på nettet og se de samme resultater via icup.dk - siden har en live sektion hvor hver turnering vises som resultaterne løber ind. Du kan som stævneansvarlig skrive en stævnespecifik adresse til icup.dk på din stævneside. Så kan interesserede hoppe direkte til din turnering på icup.dk

Interamnia World Cup


Det internationale ungdomsstævne i Italien - Interamnia World Cup - står sikkert for mange som en vidunderlig sommeroplevelse med holdkammerater og klub. Stævnet har en lang historie og afvikles i 2019 for 47. gang. Indtil 2014 var stævnet styret på papir og en masse frivillige sørgede for at plan og resultater blev håndteret.


Efter en pilottest besluttede stævnet i 2015 at anvende iCup turneringsadministration til planlægning af stævnet og siden tog stævnet også resultatformidling i brug. Antallet af frivillige var faldet og Interamnia World Cup havde brug for at automatisere de mange manuelle processer stævnets ildsjæle havde håndteret gennem tiden.


I 2018 bestod stævnekontoret af

Turneringen havde 155 hold med i 2018

Stævneplanlægning som du vil have det


Stævneplanlægning handler i høj grad om puljeplanlægning. Er der 4, 5 eller 6 hold i puljen - og hvordan går holdene videre til slutspillet. Men der er også de mange andre begrænsninger som banetid, lokationer, transporttid og antal kampe per dag.


Med iCup turneringsadministration kan du sætte disse begrænsninger ind i planen og få planlægningen til at tage højde for det. Og du vælger selv de begrænsninger du har brug for.


Af de mere særegne begrænsninger du kan vælge kan nævnes


Og skulle alle disse begrænsninger ikke være tilstrækkeligt kan du altid justere kampplanen på egen hånd med redaktørværktøjet.

Tekniske krav


iCup turneringsadministration er en service på nettet. Du skal altså blot have adgang til internettet for at planlægge og afvikle din turnering. Det samme gælder for dine deltagere. De kan benytte app's på deres mobile enhed eller gå på internettet med en pc.


Men det er ikke det hele...


iCup er bygget op over et kartotek og et bibliotek af automatiske processer. Du kan få bygget din egen adgang til disse ressourcer, hvis du ønsker at integrere iCup på din stævneside.


At integrere resultatformidlingen er en overkommelig opgave for et webbureau eller designhus.

At integrere turneringsadministrationen er en stor og bekostelig opgave - men en mulighed.


Filosofien med iCup er at samle data og muligheder for turneringsadministration i en sort boks som er tilgængelig for klubberne på den måde der passer dem bedst. Og for de nyeste brugere er der en startløsning som inkluderer app's og programmer på internettet.

Priser


iCup turneringsadministration er gratis at benytte.


Klubspecifikke ændringer eller ønsker udvikles efter aftale. Pris afhænger af opgavens størrelse og aftales fra opgave til opgave.

Kontakt


Morten Meilby

e-mail: mm@iserve.dk

Tlf.: 40203500


MOBILE APPS

Android enheder:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.icup.matchview

Apple enheder:

https://itunes.apple.com/dk/app/icup-turneringsoverblik/id1329416358?mt=8